MPlayer OS X

MPlayer OS X b8r5 2.0

Krachtige videospeler voor de Mac

VOOR

  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Vederlichte applicatie
  • Ondersteunt talloze videoformaten

TEGEN

  • Videoscherm zonder afspeelknoppen
  • Afspeellijsten niet op te slaan
  • Menu openen pauzeert video
  • Geen hulpdocumenten

Uitmuntend
8

Het gratis open-source MPlayer OS X is de Mac-versie van een van de meeste potente videospelers. Net als het populaire VLC Media Player is het moeilijk om videobestanden te vinden die deze applicatie níet afspeelt.

MPlayer OS X geeft een grafisch gebruikersmenu aan de videomotor die oorspronkelijk voor het Linux-besturingssysteem is ontwikkeld. Het programma bestaat uit een klein scherm met afspeelknoppen en een afspeellijst waar je bestanden in sleept. Als je een filmpje afspeelt, verschijnt er een tweede venster met de bewegende beelden. MPlayer OS X ondersteunt ook ondertitelingsbestanden.

Vergeleken met SMPlayer voor Windows heeft de Mac-versie een soberder menu, dat erg lijkt op de Mac-versie van VLC Media Player. In tegenstelling tot laatsgenoemde, heeft het videoscherm van MPlayer OS X geen afspeelknoppen. De mooie applicatie MPlayer OSX Extended verhelpt dit probleem en voegt nog enkele mooie eigenschappen toe.

Het lichte MPlayer OS X ondersteunt een waslijst aan videoformaten en speelt alles zonder kwaliteitsverlies af. Als je problemen hebt met VLC Media Player is dit programma hét alternatief. Voor een wat gebruiksvriendelijkere extensie neem je meteen een kijkje bij MPlayer OSX Extended.

MPlayer OS X ondersteunt de volgende formaten

MPEG/VOB, AVI, Ogg/OGM, VIVO, ASF/WMA/WMV, QT/MOV/MP4, RealMedia, Matroska, NUT, NuppelVideo, FLI, YUV4MPEG, FILM, RoQ, PVA files, XAnim, Win32 DLL, VideoCD, SVCD, DVD, 3ivx, DivX 3/4/5

Meeste downloads Audio voor Mac

Meer
MPlayer OS X

Download

MPlayer OS X b8r5 2.0

Beoordelingen about MPlayer OS X